Bliv banesponsor

  

  

  

 

Bliv banesponsor hos Ulbjerg Fodboldgolf

At være banesponsor hos Ulbjerg FodboldGolf er en effektiv måde at komme i kontakt med din målgruppe og brande din virksomhed – til en billig pris.

Som banesponsor kommer din virksomhed bogstaveligt talt på banen! Du får nemlig dit firmalogo tydeligt placeret langs Fodboldgolfbanen. Herudover får du også virksomhedens logo på et skilt på vores overdækkede terrasse, hvor gæsterne spiser og hygger sig efter et sjovt spil på banen. Som banesponsor kommer din reklame altså i tæt kontakt med din målgruppe, mens de befinder sig en god og afslappet atmosfære.

Det at være banesponsor hos Ulbjerg FodboldGolf gør det muligt for din virksomhed at reklamere på en effektfuld måde – samtidig med at din virksomhed associeres med en positiv oplevelse, hvilket er med til at brande virksomheden.

Udover at være virkningsfuld, er banesponsorering hos Ulbjerg Fodboldgolf også en billig form for markedsføring, med flere sponsor fordele. Det er derfor en god forretning for din virksomhed at blive banesponsor hos Ulbjerg FodboldGolf.

Hvordan bliver du banesponsor?

Vil du gerne høre mere om banesponsorering hos Ulbjerg Fodboldgolf? Ønsker du information om for eksempel målgrupper, muligheder, priser med mere?

Udfyld blot nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig helt uforpligtende, så vi kan drøfte mulighederne for din virksomhed.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefon nummer (vi ringer dig op)

    Firma

    Din besked